Join the movement of changemakers.

  • Agenda & Tickets

Agenda

What if Women Rule the World?

Better Future, FMO & NL Kantelt

Kantine Theater Walhalla Rotterdam

Hoe zou de wereld eruit zien als meer vrouwen het voor het zeggen hebben? 

Op 16 juni aanstaande gaan we dwars door het glazen plafond naar een wereld waarin dit heel goed mogelijk is. In de Kantine van het Walhalla Theater in Rotterdam stellen we jullie voor aan 3 vrouwen die elk hun eigen (voor)beeld hiervan zullen geven.  

Maria van der Heijden, Directeur van MVO Nederland en oprichter van Women on Wings, voor wie de wereld beter maken even vanzelfsprekend is als ademhalen.
Chantal Korteweg, Manager Financial Institutions bij FMO, recentelijk heeft zij in Ghana met enorm veel passie en energie ingezet om de impact van vrouwen in de financiële wereld te vergroten.
Uthara Narayanan, Director van Buzz India, die ‘unstoppable' is en vrouwen op het Indiase platteland middels opleiding helpt als ondernemer sterker te worden.

Elk van hen eindigt haar verhaal met een vraag aan jou en je collega-gasten. Zoals je bij ons gewend bent is het podium zo groot als de zaal zelf en ben je altijd onderdeel van het gesprek.

Verhalen worden afgewisseld met inspirerende mini docu’s en input vanuit verschillende generaties. Kortom een rijkdom aan perspectieven. Van en voor mannen én vrouwen. 

Het is bij uitstek een M/V sessie, dus vrouwen, neem een (leuke) man mee en andersom! Hoe meer diversiteit in de zaal hoe beter.

Kaarten kosten €50 pp. Dit bedrag gaat volledig naar Buzz India. Jouw Buzz ticket maakt het mogelijk dat 5 vrouwen een positieve impact op hun leven kunnen maken.

Dit is een co-creatie van Better Future, Nederland Kantelt en FMO, omdat we allemaal geloven dat inclusief leiderschap helpt om het verschil te maken waar wij voor staan!

Koop hier je ticket!

 

Programma

13.30 uur - Inloop

14.00 uur - Opening evenement

17.00 uur - Afsluitende borrel

Aanvullende informatie

Theater Walhalla is een burgerinitiatief van programmamaakster Rachèl van Olm en cabaretier Harry-Jan Bus. Het zit op precies hetzelfde adres als de roemruchte Dancing Walhalla aan de Sumatraweg en is daar dan ook naar vernoemd. Dancing Walhalla was in de vorige eeuw een roemrucht danspaleis waar voor de oorlog de voetjes van de vloer gingen op de tonen van een draaiorgel. Naast het kleine theater Walhalla met 80 zitplaatsen hebben de initiatiefnemers ook ingezet op uitbreiding met een grotere theaterzaal. Die is inmiddels ook gerealiseerd in de voormalige Steinwegkantine onder de naam Kantine Walhalla met een theaterzaal van 150 zitplaatsen. Op de begane grond is daar ook gevestigd FC Walhalla. Foyer-Café Walhalla. Een café-restaurant met 80 zitplaatsen en een groot buitenterras van 200 zitplaatsen. 

Adres: Veerlaan 11, 3072 AN Rotterdam/Katendrecht, er is in de omgeving van Theater Walhalla betaald parkeren tot 18.00 uur.

 

	

De Better Future Campus is een onderdeel van Better Future. www.betterfuture.nl